PUHELIN 0207 497 380
EtusivuKestävä matkailu

Kestävä matkailu

Näin huomiot ympäristön matkustaessasi – Easyloman 5 vinkkiä vastuullisempaan lomaan

1. Lento ilman välilaskua

Kun valitset Easyloman, valitset lähes poikkeuksetta suoran lennon kotikentältäsi. Lentokoneet kuluttavat suuren osan polttoaineesta nousu- ja laskuvaiheessa, joten mitä vähemmän välilaskuja, sitä pienempi on kuorma ympäristölle.

2. Lentokoneiden ympäristöystävällisyys

Easyloman käyttämillä lentoyhtiöillä on käytössään hyvin uudet laivastot. Uusien koneiden polttoaineen kulutus on merkittävästi pienempi kuin vanhemmilla lentokoneilla.

3. Ympäristön säästäminen hotellissa

Majoittuessasi hotellissa, voit tehdä monia ympäristön kannalta hyviä valintoja lomakokemuksen kärsimättä. Monissa lomakohteissa makeaa vettä on rajallisesti, joten esimerkiksi pyyhkeet kannattaa vaihdattaa vasta tarvittaessa. Lisäksi suihkussa ja kylpyammeessa käydessäsi voit halutessasi harkita käytetyn veden määrää. Myös energiaa voit säästää helposti sammuttamalla turhat valot ja käyttämällä ilmastointia vain tarpeen mukaan.

4. Ruokailut ja ostokset

Jos majoitukseesi kuuluu aterioita, voit helposti huomioida ympäristöä ottamalla buffet -pöydästä vain sen verran kuin syöt. Ostoksilla voit halutessasi valita paikallisia tuotteita, jotka on tuotettu lähempänä ja jotka tukevat enemmän paikallista taloutta.

5. Matkusta lähemmäksi

Lentomatkan pituus vaikuttaa myös merkittävästi päästöjen määrään.
Easyloman lomakohteet sijaitsevat Euroopassa. Matkustaminen näihin kohteisiin on huomattavasti ympäristöystävällisempää kuin kaukokohteisiin kuten Thaimaahan tai Yhdysvaltoihin matkustaminen.

© Easyloma All Rights Reserved | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress